Üdvözöljük honlapunkon!

Mitől jó egy óvoda? Miért jó egy tanár, egy iskola?

A továbbképzésektől? A szakértői ellenőrzésektől és értékelésektől? Esetleg a minőségirányítástól vagy a partneri visszajelzésektől? Eddigi tapasztalatainkat összegezve jöttünk rá, hogy minden eszköz csak eszköz. A lényeg más. A lényeg a csoki. A csoki, amely finom, amit azért eszünk, mert jó nekünk, mert élvezet. Amely endorfint (boldogsághormon) tartalmaz és egészséges, mert sok gyümölcsnél több benne az antioxidáns. Attól jó az óvoda, iskola, hogy az ott dolgozók élvezik a munkájukat, jó ott lenni és alig várják, hogy hétfőn újra ott legyenek - nem azért mert muszáj, hanem mert élvezet!

Egy kis kocka csokiA pedagógus-embereknek szeretnénk lenni egy kis kocka csoki, amely energiát, életkedvet és megújulást ad.

Ez a régen gyakorolni próbált, de most megfogalmazott küldetésünk: szakmai igényességgel önbizalmat és energiát adjunk a velünk dolgozó pedagógusoknak, hogy jókedvvel és motiváltan tudják végezni munkájukat.

Mottónk is csak egy szó: Lehet.

Lehet örömmel és izgalommal végezni a munkát, lehet terveket szőni és megvalósítani és csak így lehet örömmel, izgalommal dolgozó, terveket szövögető és majd megvalósító gyerekeket nevelni, akik majd ugyanilyen felnőttek és szülők lesznek. Szeretnék?

back to top