Vezetők értékelése


Vezetői értékelési modell fenntartók számára

Az intézmények és pedagógusok értékelése, majd minősítése továbbra is fontos feladat, amely magában foglalja vezető értékelését is.
Ehhez nyújt segítséget a VEZKÉPp modell

Modellünk teljesítmény menedzsment eszköz, amellyel vezetői kompetenciák és a vezetői feladatok teljesítményszintje alapján értékelhető a vezetők. A modell CD-n elektronikus formában rendelhető. A CD modell-leírást, kézikönyvet, megállapodásmintát, feldolgozó programot és szabályozásmintát tartalmaz.

 Árak és megrendelés 

 

Vezetők tanácsadói értékelése

Vezetői értékelési rendszerünk, a Vez-Ér segítségével a fenntartók vagy egyes tankerületek köznevelési intézményeik vezetőit egységes szempontrendszer szerint tudják fejlesztő célzattal értékelni, tanácsadói közreműködéssel. A rendszerben a teljesítmények javítása és nem a jutalmazás-elmarasztalás vagy rangsor kialakítása a rendező elv. Az értékeléshez ajánljuk teljesítmény menedzsment szolgáltatásunkat, amely a minőségirányítási rendszerek működtetésének legkorszerűbb formája, intézményi szintű alkalmazásában az EU országokban kedvezőek a tapasztalatok. A VezÉr értékelési rendszert megrendelte Salgótarján Önkormányzata több intézményére, Kispesten pedig az intézményvezetők folyamatos értékelése történt az ÖMIP-ben tervezettek szerint.

 

Megrendelések:
Szalkszentmárton, Eger, Algyő, Balassagyarmat, Budapest (XXII. kerület), Nyíregyháza, Budapest (XVIII. kerület), Lőrinci, Budapest (XI. kerület), Újszentmargita, Budapest (XVII. kerület), Hatvan, Debrecen

back to top